Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Højdepunkter fra 2012

Inline Club Aalborg kan se tilbage på 2012, som det fantastiske år, hvor klubben blev stiftet. Den 24. Juni 2012 gik vi i ”luften”, og de seks måneder frem til årsskiftet er blevet brugt på at skabe rammerne for klubben. I de billeder du finder her, ser vi tilbage på 18 højdepunkter, som klubben har oplevet i et eventyrligt halvår i 2012.

 Stiftelsen
Stiftelsen af Inline Club Aalborg, den 24. Juni 2012.

16 venner var samlet på Charlotte Hebsgaard Andreasens terrasse. Fra Dansk Rulleskøjte Union deltog idrætskonsulent, Ole Knudsen.

 Frste-trning
Første officielle træningsdag, den 25. Juni 2012.

Klubbens første officielle træningsdag blev afholdt på ovalbanen i Øster Hornum. Ovalbanen har været flittigt brugt og er ideel til basistræning. 

Trningsdag-i-aarhus
Fællestræning med Aarhus1900 inlinere, den 30. Juni 2012.

IC Aalborg tog til Aarhus, hvor Jesper Færch bød på træning og videooptagelse langs Brabrand sø. Der var efterfølgende nærstudie af optagelserne.


 

Karolinelund-Skate-Event
Karolinelund Skate Event, den 15. Juli 2012 & den 12. August 2012.

Vi har på opfordring benyttet Karolinelund som udgangspunkt for vores hyggeture i midtbyen. For at understrege, at der har været tale om en lidt særlig sommertræning, har vi afholdt arrangementet under navnet, Karolinelund Skate Event, og indbudt alle interesserede til at være med.

Klubtj
Klubtøj, den 31. juli 2012.

Sidst i juli modtog vi den første kasse med vores nye klubtøj. Det færdige tøjdesign blev skabt af verdens  mest effektive udvalg og var færdig fire dage efter klubbens stiftelse. Et lille mirakel :)

Trningsdag-vede
Træningsdag for øvede, den 11. august 2012.

Jesper Færch underviste i kørsel på yderskæret. Derefter var der frokost i Torben Hjort Jensens have efterfulgt af styrkeøvelser.

Havnetur
Hyggerul langs havnen, den 26. August 2012.

Vi indtog den nye havnefront og nød den herlige sommerdag, hvor der var masser af liv langs havne- fronten og interesserede mennesker, der så den     grønne ”bølge”.

DHL
DHL Stafet, den 30. August 2012.

Den 30. august viste vi de grønne klubtrøjer frem i lidt anderledes omgivelser. Vi havde to hold med i DHL Stafetten i Kildeparken. Holdene kæmpede mod hinanden om en første og en andenplads.

MatchMind
MacthMind Odense, den 1. September 2012.

De første medaljer i klubbens historie blev høstet ved MacthMind løbet i Odense. Det blev til en guld og bronzemedalje i kvindernes fitnesskatagori, som gik til henholdsvis Annette Krogh og Rikke Bæk. I alt deltog 9 klubmedlemmer på halvmaraton distancen.

 

cic
Copenhagen Inline Challange, den 9. September 2012.

 

Med udsigt til DR-byen, Fields og Metroens højbane på Amager deltog 10 klubmedlemmer i Copenhagen Inline Challange 2012. De nye heldragter var ankommet dagen før og blev vist frem for første gang. Vi er nu ved at være et kendt syn i grønt blandt de øvrige rulleskøjteklubber, og der knyttes gode kontakter ud over vores egne rækker. 

nordjyske
Nordjyske Medier, den 14. September 2012.

En træningsaften i Øster Hornum havde vi besøg af Christer Steffensen og Henrik Bo fra Nordjyske Medier. Det blev til en flot forside på sektionen Friii i Nordjyske Stiftstidende og et dobbeltopslag med et portræt af klubben. TV-kanalen 24Nordjyske bragte et indslag om Inline Club Aalborg i nyhedssløjfen. Et indslag om smil, speed, spænding og social sammenhold. Gense indslaget her Læs portrættet  her

Udstyrsdag
Udstyr og vedligeholdelse, den 23. September 2012.

Hos Kim Kristiansen og Rikke Bæk lærte medlemmerne at smøre lejre, skifte hjul mm.

  

  

  

Berlin-Marathon-Inlineskati
Berlin-Marathon Inlineskating, den 29. September 2012.

Det store punktum for udendørssæsonen er Berlin Marathon Inline Skating. 20 klubmedlemmer var med    på turen, hvor flere satte personlig rekorder. Berlin Marathon Inline Skating og hele weekenden i Berlin lever helt op til sloganet - More than a race.

Indendrstrning
Starten på indendørssæsonen, den 9. Oktober 2012.

IC Aalborg træner indendørs i Gigantium og i hallen ved Nørresundby Gymnasium og HF. Træningen tilrettelægges fra gang til gang, og der lægges vægt på finpudsning af teknik.

Klubfest
Klubfest, den 10. November 2012.

I et argentinsk festhus havde festudvalget lagt op til et brag af en aften med latinamerikansk mad og danseundervisning.

SIFA-Nordeafonden
TV Bingo, den 13. November 2012.

Inline Club Aalborg fik tildelt 5.000 kr. fra SIFA/Nordea Fonden. Den store check blev den 13. november overdraget klubben på direkte tv i SIFA TV Bingo. Beløbet skal gå til indkøb af låneudstyr til nye medlemmer i klubben.

Kirsten-bak-andersen1
Kirsten Bak Hansen, tidligere dobbelt europamester og dobbelt verdensmester besøgte IC Aalborg, den 6. December 2012.

Kirsten Bak Hansen fortalte meget inspirerende og interessant om sine oplevelser og træning for, at ”Gøre det umulige muligt”.

julehyggemde
Julehygge/klubmøde, den 11. December 2012.

Et møde hvor vi talte om, hvad der sker i kubben. Der blev informeret om indkøb af klubtøj og klubture 2013. Hygge med æbleskiver og gløgg blev efterfulgt af en god diskussion og evaluering af det første halve års arbejde og oplevelser.