Klubtøj

IC Aalborg's klubtøj er specialdesignet med eget logo, sponsorer og tryk.

Klubtrøjerne findes i herre- og damemodel, og er vist på billedet nedenfor. Trøjerne har en 3-delt lomme på ryggen samt en mindre lomme med lynlås til fx nøgle eller penge. Foran har trøjerne en 16 cm lang lynlås og silikonekant i bunden. Klubben har et lille lager af kortærmede klubtrøjer, som nye medlemmer har mulighed for at købe til 335 kr. pr. stk. Trøjerne på lager er uden personligt navn på kraven.

Desuden har vi en heldragt, langærmet trøje med gennemgående lynlås, warm-up bukser, løbe t-shirt, korte tights og en tank top til pigerne. Det hele er designet i den grønne klubfarve og med ternene, som IC Aalborg-kendetegn. Klubtøjet bestilles samlet en til to gange årligt.

ICA-019 ICA-023