Låneudstyr

lneudstyr1Klubben har følgende rulleskøjteudstyr, som medlemmer gratis kan låne:
 - 6 stk fitness-skøjter. Str 38, 39½, 40, 42, 43½ og 44½.
 - 2 stk hjelme. Str M og L.
 - 2 sæt beskyttelse til hænder, knæ og albuer. Str M og L.

Låneregler for udstyret:
 - Alle klubbens medlemmer kan låne udstyret, men nye medlemmer har fortrinsret.
 - Udstyret må kun bruges til træning i IC Aalborg-regi, både udendørs og indendørs.
 - Skøjterne må ikke bruges i vådt føre.

Jesper Dahl Stensbøl er ansvarlig for udstyret. I udendørssæsonen opbevares udstyret hos Jesper, og i indendørssæsonen opbevares udstyret i Gigantium. Kontakt Jesper, såfrem du ønsker at låne noget udstyr (Tlf: 20626867, Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ).