Om klubben

Klubben består af cirka 60 medlemmer, hvor de fleste er i alderen 20-55 år. Medlemmerne er rulleskøjtekørere på alle niveauer - både begyndere og øvede. Vi træner 2-3 gange ugentligt, hvor der køres både fitness og speedskating. Du kan se træningstiderne i kalenderen her.

Vi lægger stor vægt på at forene det sociale med det sportslige. Alle kan lære på hver deres niveau og der er altid nogle af de mere erfarne medlemmer, der står klar med gode råd. Hos os går ambitioner og hygge hånd i hånd.

I sommerhalvåret træner vi udendørs på bane i Øster Hornum og på veje og stier i Aalborg og omegn. I vinterhalvåret trækker vi indendørs og benytter os af forskellige haller, hvor træningen har fokus på teknik og styrke på alle niveauer. Der er altid en tovholder til træningen, der byder velkommen og hjælper nye medlemmer, så alle kan være med. Er du begynder, vil vi gerne have fornøjelsen af at hjælpe dig i gang - både med at købe udstyr og lære at bruge det :).

Ud over de ugentlige træninger er klubben ofte på ture rundt i landet og i udlandet. Der bydes på store oplevelser og hyggeligt samvær - både med vores egne medlemmer og med inline-skatere fra hele landet.

For at være medlem i klubben skal man være fyldt 15 år. Børn er velkommen, såfremt en forælder er medlem og deltager i aktiviteten sammen med barnet.

Inline Club Aalborg, forkortet IC Aalborg er en klub under Danmarks Rulleskøjte Union-DRsU. Har du spørgsmål til klubben, er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.

Standerhejsning-018