Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Udendørstræning

I sommerhalvåret fra april til oktober træner vi udendørs. Træningen afholdes hver tirsdag og torsdag fra kl. 18.00 - ca. 20.00. Træningsstederne varierer og kan ses i klubbens kalender her.

Indholdet af træningsgangene kan bestå af tekniktræning med tilknyttet underviser, hyggeture ud i det blå, farttræning/speedskating, off-skate øvelser, mm. Der er plads til alle, uanset om man er begynder eller erfaren på rulleskøjterne. Til hver træningspas er der tilknyttet en tovholder, som står for træningen og tager imod nye.

Anvendelse af hjelm og håndbeskyttere er obligatorisk. Yderligere anbefales brug af knæ- og albuebeskyttere. Bemærk, at i tilfælde af regnvejr bliver træningen ofte aflyst.

Mødestederne til træningsgangene er normalt et af nedenstående:

Øster Hornum Hallen, Nibevej 151, 9530 Støvring.

På tirsdage afholdes træningen som regel her. Klubben lejer den 300 meter asfalterede ovalbane, som er aflukket for trafik. Banen er ideel til tekniktræning og klubben har ofte en underviser tilknyttet, som kan instruere. Øvelserne er nyttige for inlinekørerer på alle niveauer. Yderligere er banen velegnet til farttræning/speedskating.

Tornhøjhallen i Aalborg Øst, Tornhøjvej 1, 9220 Aalborg Øst.

Træningen starter som regl her hver anden torsdag i lige uger. Fra dette mødested har klubben flere træningsruter. Én rute er den 10 km lange rulleskøjteløjpe, som er anlagt lige op til Tornhøjhallen. Løjpen er et stisystem, som kun krydser veje enkelte steder. Løjpen er ideel til konditions- og farttræning. En anden træningsmulighed er de asfalterede banestier, som findes omkring Gistrup og Klarup. Disse stier er gode til ”ud i det blå”/hyggeture. Nær banestierne findes også en 2 km lang vej (Sønderkæret) med form som en hestesko. Vejen er meget lidt trafikeret og med jævn, bred asfalt. Den bruges derfor ofte til fart- eller tekniktræning.

Kvickly Nørresundby, Luftbrovej 17, 9400 Nørresundby.

På torsdage i ulige uger starter træningen fra parkeringspladsen ved Kvickly Nørresundby. Her går turen nordpå, hvor en bred cyklesti er anlagt mod Vodskov og mindre trafikkerede veje findes ud mod Vester Hassing. Ruten er både god til hyggeture og farttræning.